Mandragora - hyvien makujen kohtauspaikka Turussa

Yhteistyössä Mandragora Turku


Todelliset kahvin ja teen ystävät ovat Turussa kaikkea muuta kuin harvinainen näky. Siksi onkin luontevaa, että tänä syksynä Forumin kauppakeskukseen, aivan Kauppatorin laidalle on avautunut uusi Mandragoran liike, jonka valikoiman perustana ovat laadukkaat teet ja pienpaahtimoiden kahvipavut. Mandragora on lämmin ja tervetullut tulokas Turun liikevalikoimaan. 

Kahvia, teetä ja suklaata.

Tuotevalikoima on selkeä. Kahvin, teen ja suklaan lisäksi hyllyiltä löytyy kuitenkin myös muun muassa lakritsia ja teetarvikkeita. Kahviakin varten on runsaasti erilaisia myllyjä ja pannuja. Liikkeessä vieraileva tuskin voi olla innostumatta yllättävän laajasta valikoimasta erityisesti irtoteelaatuja, joita on yli 100. Kahvia taasen on tarjolla noin kymmeneltä eri pienpaahtimolta, joista valtaosa on suomalaisia. Teapigsin pussiteet tulevat Englannista, kun taas irtoteet pääosin Japanista ja Kiinasta, mutta myös esimerkiksi Intiasta ja Indonesiasta.

Mandragoran Turun liikettä pyörittävät yhdessä Päivi ja Juhani. He ovat jo yli 3 vuoden ajan edustaneet ja jälleenmyyneet Mandragoran tuotteita Turussa erilaisissa Pop Up -myymälöissä. Tänä kesänä oli viimein otollinen ajankohta pysyvämmälle liiketilalle ja Mandragoran tuotteiden pariin onkin Päivin ja Juhanin ansiosta löytänyt viime kuukausien aikana yhä useampi ja useampi.

Eletään joulukuuta ja sesongin tuotteet kiinnostavat. Jututimme Päiviä ja Juhania sateisena marraskuun aamuna ja saimmekin hyviä vinkkejä jouluun ja joulunalusaikaan!

He kertoivat tämän kauden hittituotteiksi lasivitriinissä esillä olevat Nelleullan tryffelit sekä itävaltalaisen Zotterin suklaat. Joulun aikaan annetaan kahvipöydässäkin sijaa herkuttelulle ja suklaa sopii hyvin niin teen kuin kahvin kanssa.

Kysyttäessä suosituksia joulunpyhiin, mainitsi Päivi erilaiset maustekahvit, jotka sopivat jälkiruokapöytään ja jouluteet, joista erityisesti esille nousi glögitee. Glögitee tuoksuu kuin glögi, mutta maultaan on hyvin teemäinen. Tryffelit tietenkin ovat myös varma valinta!

Myymälä on täynnä hyviä lahjaideoita. Juhani suositteli teenjuojalle esimerkiksi kauniita astiastoja. Virkistävälle matcha-teelle löytyisi kaupasta kokonaan oma pakettinsakin, joka kulkee osuvasti nimellä Starter Kit. Kahvinjuojalle myymälässä on taas paljon erilaisia ja kauniita kahvipannuja. Päivi esitteli myös monipuolisen tuotepaketin, jollaisia oli tehty tilauksesta työntekijöiden joululahjoiksi. 


Päivi esittelee Matcha Starter Kit:iä, joka onkin hyvä lahjavinkki näin joulun alla.

Teeastioita ja -tarvikkeita myymälässä on paljon. Valikoima monipuolisuudellaan palvelee niin tavan teen juojaa kuin hifistelijääkin.

Nelleullan sinivalkoiset tryffelit ovat kuin tehty Itsenäisyyspäivän juhliin.

Mandragoran tuotevalikoimassa on paljon tuotteita, joita muualta Turun seudulta ei saa ja monipuolisuudellaan se tarjoaa varmasti lähes jokaiselle jotakin. Kiitosta on tullut asiakaspalvelun laadusta ja asiakkaiden toiveita kuunnellaankin mielellään ja toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan. Myymälässä voi kierrellä rauhassa ja tuoksutella irtoteelaatuja. Tunnelma on kotoisa ja lämmin.

Mandragorassa vietetään joka torstai Kello viiden tee -hetkeä, jolloin tarjolla on aina myymälässä valikoitua irtoteetä. Kello viiden tee on siis loistava tapa tutustua uusiin teelaatuihin - ja myymälän tuotteisiin! 

Me Varpublogit pääsimme marraskuun alkupuolella tutustumaan myymälään ja useampi meistä innostuikin liikkeen tuotevalikoimasta. Joukostamme löytyi niin kahvi- kuin teeihmisiä ja jokaiselle löytyi jotakin mieluista.

LUE LISÄÄ BLOGEISTAMME:

Noora innostui tee- ja kahvihifistelystä oikein kunnolla:
"Mukaani kaupasta lähtikin Saaristolaiskahvi -kahvipapuja, sekä muutama Teapigs -pussiteepakkaus. En vielä omista kahvimyllyä, mutta vinkkasin Joulupukille, että nyt sellaiselle olisi käyttöä myös meidän kotona."

Huom! Mandragorassa pavut jauhetaan asiakkaalle valmiiksi, jos kotona ei ole kahvimyllyä.

Rouva Y oli kuviinsa ikuistanut myymälän kauniita teekannuja ja kuppeja:
"Vaikka olenkin vannoutunut teenjuoja, olen kyllä melkoinen noviisi. Mandragorasta löytyy vaikka ja mitä tosihifistelijälle!"

Lillin pää kallistuu kahvin suuntaan, ja valikoima miellyttikin:
"Kahvinjuojalle kahvi on aina hyvä lahja. Se on arjen luksusta."

Joselle Mandragora olikin tuttu jo ennestään ja blogissa kattava esittely kuvineen myymälän tuotteista:
Ajastaika
"Toisen sisäänkäynnin luona vastaan tulee teeosasto ja sen mustat hyllyt, joilla nököttää kauniit rivit eri värisiä teepaketteja."

Vierailu myymälässä oli viikon kohokohtia niin Petralle kuin Jennillekin:
"Suosittelen vierailemaan! Löysin itse kivoja lahjoja Isänpäivää sekä joulua varten."
"Keskiviikko mullisti elämää myös sen verran, että tein kertaheitolla päätöksen palata taas irtoteen pariin."


Mandragoran syntytarinaan voit perehtyä tarkemmin yrityksen omilla sivuilla. Ensimmäinen myymälä perustettiin siis Rovaniemelle vuonna 2007 ja Turun liike on nyt järjestyksessään toinen Mandragoran myymälä.

Facebook-sivullamme voit nyt osallistua arvontaan, jossa palkintona 50 euron arvoinen Päivin ja Juhanin keräämä tuotepaketti!

Mandragora Turku sijaitsee Kauppakeskus Forumissa. Osoite: Kauppiaskatu 4, 20100 Turku. Lisää heidät seurantaan myös Facebookissa, niin pysyt ajantasalla esimerkiksi teenmaistatuksista!