M Kitchen & Café Turussa – täynnä mmmakuja!Yhteistyössä M Kitchen & Café


M Kitchen & Café sekä Aboa Vetus & Ars Nova haluavat tarjota jotain erilaista – jotain ensiluokkaista ja kiinnostavaa, kaikille sopivassa paketissa. Aivan kuten me Varpublogitkin haluamme. Niinpä yhteistyömme, jo toistamiseen tänä kesänä, tuntui erittäin luontevalta. Vietimme yhdessä bloggaajiemme kanssa Varpupäivää, johon sisältyi workshop-osuus ja vapaamuotoista yhdessäoloa.

Kokoonnuimme Aboa Vetus & Ars Novan tarjoamissa tiloissa. Biljardisalista avautui upea näköala ja varmasti monelle aivan uusi näkökulma Vanhan Suurtorin ja Tuomiokirkon suuntaan. Paikalle saavuttuamme, meitä oli siellä jo odottamassa M Kitchen & Cafén maukkaat tarjottavat.

Kahvila Turun todellisessa ytimessä

M Kitchen & Café Turussa on ainutlaatuinen lajissaan. Kahvila tarjoaa yhdessä Aboa Vetus & Ars Novan kanssa elämyksiä niin taiteen, historian ja makujen monipuolisesta maailmasta. M Kitchen & Café on todella käymisen arvoinen kahvila-ravintola.

Miljöö on näyttävä. Kahvilan puolella saa jo esimakua Aboa Vetuksesta eli Vanhasta Turusta. Voit nauttia kahvilan ja baarin kauniista antimista samalla paikalla kuin keskiajan vauras väki herkutteli oman aikansa erikoisuuksilla.M Kitchen & Café tarjoaa niin makeaa ja pikkusuolaista kuin täyttävää lounasruokaakin. He arvostavat makua ja hyödyntävät kauden raaka-aineita sekä käyttävät paljon lähituottajien tuotteita. Lounasmenusta löydät tuttuja ja perinteisiä annoksia, hieman päivitettynä versioina.

Tunnelman aistii ja aitouden maistaa. Upeat leivokset, leipomoherkut, tapaslautaset ja gelato-jäätelö ovat kaikki M Bakeryn ja oman keittiön käsialaa. M Kitchen & Café hakee verstaistaan Turun, kenties koko Suomen, alueella.M Kitchen & Café
Itäinen rantakatu 4-6, 20700 Turku
Avoinna:
ma-ke klo 11-19, to-su 11-24

Lue lisää:


Kuvat: Josefina, Noora, Jenni