Tunnelmallinen kesäpiknik
Suomen kesä näytti parhaimman puolensa tämän viikon tiistaina kun Varpujengimme juhlisti kesän avausta. Jokaisessa tapaamisessamme korostuu juuri yhteisömme upea vahvuus – yhdessä tekeminen. Vaikka alkukesä on kiireistä aikaa ja monella löytyy jos jonkinlaista juhlaa jokaiselle viikolle, onnistuimme yhdessä tuumin järjestämään mukavan, rennon ja tunnelmallisen juhlan.

Tapahtumapaikaksi valikoitui bloggaajamme Sonjan koti Liedossa. Yhteisellä panostuksella tavallinen kotiterassi muuntautuu hetkessä idylliseksi kesäillan viettopaikaksi. Reseptimme on helppo: hyvää seuraa, maukasta ruokaa ja koko kehoa värisyttävää musiikkia.
Kesäjuhlamme starttasi samalla kun suloinen kahvimopo kurvasi pihaan, tarjoten meille pehmeän ja laadukkaan kahvinautinnon. Nautimme kauniista kesäillasta terassilla hyvässä seurassa makoisan pitopöydän äärellä ja tunnelmallisen musiikin säestyksellä. Tarjoilupuolesta vastasimme niin ikään itse ja järjestimme perinteiset nyyttikestit. Illan päätti itseoikeutetusti Milja Inkerin kaunis musisointi.

Kesäillassamme mukana olivat myös:

Turku Kahvilla

Turku Kahvilla on sympaattinen kahvimopo eli liikkuva espressobaari, jonka voit nyt tavata Turun toreilla ja puistoissa. Kahvimopo on Iriksen toteutunut unelma, joka tuo hyvää ja laadukasta kahvia sinne, missä sinäkin olet.

Kahvimopo on suloinen ilmestys - pala Italiaa kolmella pyörällä. Turku Kahvilla -kahvimopon löydät helposti kotisivujen kartan avulla.

Milja Inkeri

Milja Inkeri on turkulainen muusikko. Esikois- ja nimikkoalbumi julkaistiin 2015, ja sitä voi kuunnella muun muassa Spotifyssa. Miljaa voi tiedustella myös yksityistilaisuuksiin soittamaan.  Milja Inkeri Facebookissa.


Kesänaloitusjuhlamme onnistuivat sopivan rennoissa merkeissä. Suuri kiitos siitä kuuluu paitsi Iriksen kahvimopolle ja Miljan musiikille, myös säälle. Lämpimässä auringonpaisteessa oli täydellistä viettää porukalla terassipiknikiä. 

Tämän myötä toivotamme oikein ihanaa kesää myös kaikille teille! Toivokaamme, että se pitää sisällään sopivassa suhteessa niin aurinkoisia kuin virkistäviä sateisiakin päiviä