OmiaKoti on omiaan tekemään kodin

Jos Milano on muodin mekka, niin Turussa asuu design. Me varsinaissuomalaisethan rakastamme kotia sekä kaikkea tuttua ja turvallista ympärillämme. Kun jokin uusi tuntuu kotoisalta toteamme "ol niinku ols kottis tullu".


Varpujengi kävi tällä viikolla tutustumassa uuteen OmiaKoti-konseptiin, Omian showroomilla Kaarinassa. Sen lisäksi, että Omia tarjoaa sisustuksen kotikutsuja, Omia Designilla on myös oma sisustusmallistonsa. Omia on saanut inspiraationsa ihanista DIY-jutuista, sisustuslehdistä ja Pinterestin ihmeellisten ideoiden maailmasta.

OmiaKodin takana häärivät kaarinalaiset lapsuudenystävät Milla Säteri ja Johanna Lipponen. Heitä yhdistävät rentous, leikkisyys, intohimo sisustamiseen ja, totta kai, mieltymys mustavalkoiseen. Johannalla on taustaa sisustusliikkeen omistajana ja nykyään hän stailaa ja myy kauniita koteja Turun seudulla. Millalla on oma mainostoimisto, jonka lisäksi hän suunnittelee mustavalkoisia sisustusjulisteita ja kortteja, joita toteutetaan malliston lisäksi myös asiakastilauksina.

”Törmäämme jatkuvasti ihastuttaviin sisustusideoihin, mutta aina ei ole aikaa, osaamista tai haluakaan toteuttaa niitä itse”, naiset kertovat. OmiaKodin taustalla onkin ajatus sisustamisen helppoudesta tuomalla sisustustuotteet suoraan niiden käyttöympäristöön ja tarjoamalla persoonallisia sisustus- ja käyttöesineitä. OmiaKodin tarjoamat tuotteet ovat kotoisia, lämminhenkisiä ja tuotevalikoimassa näkyy selkeä skandinaavinen linja.Tarkoin valittua laatua sinun kotiisi

Milla ja Johanna tutustuttivat Varpujengimme sisustuskutsujen maailmaan. OmiaKoti tuo kotiisi tarkoin valitun malliston kauniita sisustustuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy myös laadukkaita ulkomaisia tuotemerkkejä, mutta pääpaino on kotimaisuuden lisäksi myös kestävässä kehityksessä.

Omia Designin oma mallisto on tuotettu DIY-hengessä mahdollisimman lähellä. OmiaKodin tuotemerkkeihin kuuluu design-tuotteita Turun seudulta Italiaan, kuten Magia Graphics, Musta5101, Mayn, Kuusipohja, Teija Helin, Marudesign, Lapuan Kankurit sekä Uashmama, Eva Solo ja Normann Copenhagen.

Omian valikoima koostuu vakiotuotteista ja vaihtuvista tuotteita. Suurin osa tuotteista on kuitenkin tilattavissa ympäri vuoden, muutamia kausituotteita lukuun ottamatta. Näin kiireisinä aikoina sisustuskutsut on oiva tilaisuus kutsua ystävät koolle. Varpujengi suosittelee lämpimästi. Meillä oli todella mukava ilta ja Varput kutsuvat mielellään Omian vastavierailulle omaan kotiin.


Omia-vinkit! 


  • OmiaKoti etsii tällä hetkellä myös konsultteja laajenevaan myyjien verkostoon. 
  • OmiaKodilla on ystävämyynti Omian tiloissa, huomenna lauantaina 13.5. klo 10-13. 
  • Lisätietoja OmiaKodista ja omat sisustuskutsut pääset varaamaan osoitteesta: www.omiakoti.com


Varaukset ja lisätiedot myös:
info@omiakoti.fi
Johanna Lipponen / p. 0400 561 315
Milla Säteri / p. 040 540 3779

OmiaKodin löydät Kaarinasta, osoitteesta Niemeläntie 1, 20780 Kaarina.