Blogiyhteisö Turun seudulla

Olemme Varpublogit, eli blogiyhteisö, jonka tavoitteena ja haluna on tuoda lukijoille kattaus turkulaisia ja Turun seudulla tai Varsinais-Suomessa vaikuttavia blogeja. Kaikki bloggaajamme ovat itsenäisiä kirjoittajia, ja blogit heidän omia temmellyskenttiään.

Blogiemme aihepiirit vaihtelevat lifestylesta kulttuuriin ja retkeilyyn sekä hyvinvoinnista perhearkeen ja harrastuksiin. Näiden lisäksi palstatilaa saa tietenkin myös moni muu aihealue. Varpublogi on niin ennakkoluuloton kuin mietteliäs, hyväntuulinen kuin totinenkin.

Paikallinen blogiyhteisö

Olemme paikallinen blogiyhteisö, joten tarjoamme myös menovinkkejä Turkuun ja muualle Varsinais-Suomeen. Onko sinulla mielessä jokin paikallinen nähtävyys, jonka toivoisit meidän esittelevän tai kenties kahvila, jonka toivoisit meidän testaavan? Vinkkaa siitä meille, teemme mielellämme retken tutkivan blogismin nimissä!

Paikallisuus on meille tärkeä lähtökohta, ja blogiyhteisömme kautta haluamme sitä tukea myös omalta osaltamme. Bloggaajamme ovat niin syntyperäisiä turkulaisia kuin varsinaissuomalaiseen elämänrytmiin ihastuneita. Haluamme tuoda yhteisössämme esiin sitä rehellistä hyvän mielen tunnetta, jota asuinpaikkamme meissä herättää. Blogikulttuuri kaipaa mielestämme ripauksen rehellistä varsinaissuomalaisuutta, ja siksi me tietenkin olemme olemassa.


Haluamme antaa äänen kuuluviin niille,
joilla on sanottavaa tai näytettävää.

Yhteistyöhön?

Mikäli sinulla on paikallinen yritys, ja haluaisit tehdä yhteistyötä bloggaajiemme kanssa, voit olla yhteydessä sähköpostitse Varpublogeihin: varpublogit@gmail.com, jolloin voimme auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivimmat bloggaajat yhteisöstämme.

Blogiyhteisön jäseneksi?

Haluaisitko sinä osaksi Varpublogit-yhteisöä? Jos sinusta tuntuu, että blogisi sopisi Varpujengiin kuin pajunkissat kevääseen, lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen: varpublogit@gmail.com. Kerrothan hakemuksessasi hieman taustatietoa itsestäsi ja blogistasi.

Varpublogit haluaa tarjota lukijoille laajan kattauksen erilaisia lifestyle-blogeja ja mielenkiintoista luettavaa tai katsottavaa. Blogeihimme voit tutustua Blogit-sivulla.