Kahvila ja valokuvaamo yhdessä - Tervetuloa Pimiö Loungeen!

Pimiö Lounge on Turun ytimessä sijaitseva persoonallinen pieni kahvila, jossa yhdistyy kaksi erilaista toimialaa; kahvila sekä valokuvaamo. Ajatus uudenlaisesta konseptista ja kahden erilaisen yrityksen yhdistämisestä on aikanaan syntynyt tarpeesta luoda ympäristö, jossa valokuvauskokemuksesta saataisiin mahdollisimman rento. Kuvaustilanne on yleensä jännittävä ja joku saattaa kokea tilanteen erittäinkin vaikeaksi. Kun ympäristö on rauhallinen ja rento, voi kokemuksesta tulla aivan uudenlainen elämys. 

Pimiössä ei toki tarvitse vierailla pelkästään kuvattavana, voit piipahtaa siellä myös pelkästään kahvilla tai toisinpäin. Etenkin lasten kanssa kuvauksiin saavuttaessa kannattaa ennakkoon varata hieman aikaa kahvilassa rauhoittumiseen ja paikkaan tutustumiseen ennen kuvauksia. Pimiö Lounge tarjoaa kaikenlaista valokuvausta aina lapsi- ja perhekuvauksista muotokuva-, sekä cv- ja henkilöstökuvauksiin. Pimiö Loungen voi varata myös yksityistilaisuuksiin, kuten me Varpublogeissa teimme viettäessämme Varpugaalaa kesällä.
Tämän vuoden marraskuussa Pimiö Loungen kahvilapuolta alkaa pyörittämään Jälkiruokala Xoco's! Xoco's on perheyritys, jossa kaikki tehdään alusta alkaen itse - ilman keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Xoco's on toiminut jo yli kolme vuotta Verkatehtaankadulla ja aikomuksena on nyt laajentaa toimintaa myös ydinkeskustaan. 

Jälkiruokalan siirtyminen Pimiö Loungen tiloihin ei kuitenkaan muuta vanhaa, hyväksi havaittua konseptia, mutta kahvilapuolen laatu, sekä tarjonta ja valikoima paranee entisestään, kun sitä alkaa pyörittämään alan kokenut toimija. Yritykset tulevat siis jatkossa toimimaan yhteistyössä rinnakkain, sekä toisiaan tukien.

Pimiö Lounge sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Kristiinankatu 10 A, 20100 Turku.
Heitä voit seurata Facebookissa ja Instagramissa. Myös Jälkiruokala Xoco's löytyy sekä Facebookista että Instagramista.

Teksti: Noora / Mimmimafia