Varpugaala 2018 | Yhteisömme on yksivuotias


Tasan vuosi sitten juhlimme Varpublogien yhteisiä kesäjuhlia, ensimmäistä kertaa. Viime lauantaina vietimme lähes koko Varpujengillä yhteisömme yksivuotisjuhlia, upeasti gaalan merkeissä, jonka nimesimme tietysti Varpugaalaksi.

Varpublogit on kuluneen vuoden aikana ottanut paikkansa sekä turkulaisten ja varsinaissuomalaisten bloggaajien että yrittäjien keskuudessa. Yhteisömme on ehkä mediakentässä vielä pieni, mutta meille varpuille suurin kiitos on se positiivinen vastaanotto, joka on tullut sekä teiltä lukijoilta että alueen yrityksiltä, jotka ovat ottaneet yhteyttä ja lähteneet yhteistyöhön meidän kanssamme innolla mukaan. Olemme alusta asti halunneet tukea alueen yrityksiä ja tuotteita sekä samalla tuoda blogimaailmaan jotain uutta näkökulmaa. Ja tällä tiellä aiomme jatkaa vast´edeskin.Vaikuttava Varpujengi

Varpublogit eli tuttavallisemmin Varpujengi koostuu inspiroivista blogeista, joiden takana sisältöä meille tuottavat niin ihastuttavan luovat ja taitavat tyypit. Bloggaajamme ovat varsin suvereenisti hitsautuneet yhteen ja yhteisön nimissä voimme hyödyntää hyvin laajaa ja monialaista osaamista.

Innostavien ja liikuttavienkin tekstien, kauniiden kuvien, reseptien, asukuvien, helppojen DIY-ohjeiden ja arjen estetiikan taakse kätkeytyvät bloggaajat, joiden sydän sykkii laadukkaalle sisällöntuotannolle ja somevaikuttamiselle.

Yhteistyökumppanimme tekevät mahdottomasta mahdollista

Pääsimme juhlistamaan Varpugaalaa Turussa Kristiinankadulla sijaitsevaan Pimiö Loungen tiloihin. Pimiö Lounge yhdistää kaksi konsepia toimivaksi komboksi, valokuvaamon ja kahvilan. Voit saapua valokuvaukseen hyvissä ajoin ja rentoutua ennen kuvausta laadukkaan kahvin äärellä.

Juhlapaikan koristanut Juhlahumua tarjoaa verrattoman koristevalikoiman. Maukkaan raparperikakun meille tarjosi Deligo Catering ja naposteltavat meille takasi turkulaisten maukas vanha tuttu Leipomo Rosten rapsakoilla siemenrapeat-näkkäreillä ja -lastuilla. Gaalan juomapuolesta vastasi Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Juomavalikoimaan kuului Skumppa-juomat sekä siideri, olut ja virvoitusjuoma.
Gaalan palkitsemiset

Alkumaljojen ja vapaan seurustelun jälkeen nautimme herkkupöydän antimista. Herkkupöytää täydensivät vielä bloggaajamme Jennin tekemät hauskat dipattavat sämpyläkakut.

Varpublogien hallitus valitsi jokaiselle bloggaajallemme arvoisensa arvonimen. Diplomin lisäksi bloggaajat palkittiin henkeäsalpaavan upealla Arteflosin kimpulla ja jokainen bloggaaja sai myös yhteistyökumppaneidemme tarjoaman palkinnon. Näistä palkinnoista löydät lisää bloggaajiemme sometileiltä.

Vuoden Varpuksi valittiin itseoikeutetusti Hiekkaleikkejä-Jenni, joka on aktiivisuudellaan vienyt Varpublogeja junan lailla eteenpäin ja innostuksellaan pitänyt yllä hyvää yhteishenkeä. Jenni sai palkinnoksi Sunbornin tarjoaman lahjakortin.

Muita jaettuja diplomeja olivat:

Vuoden...
Eräilijä, Miespääosa, KulttuuriblogiMonitaituri, Sporttivartti, Valokuvaussilmä, Mimmienergia, Hääblogi, Somelähettiläs, Tehopakkaus, Lifestyle, Arjen sankari, Renoveeraaja ja Kotitaituri sekä tietysti Vuoden vauvakupla!
Gaalasta ei siis tarvinnut kenenkään lähteä tyhjin käsin ja palkintojen kotiin kantamisessa auttoi mukavasti Yveten tarjoama reppu. Jatkopaikalle Saaristobaariin lähtiessä repuista löytyikin reippaan juhlamielen lisäksi myös tukku tuotteita eri yrityksiltä, mm. kosmetiikkaa, Rostenin siemenlastuja, AVANin vuosikortti ja HAI:n flipflopit.

Ja koska kyseessä oli bloggaajien vapaailta, oli käskynä jättää oma kamera kotiin. Kuvauksesta vastasi koko illan taidokas Ronja Siitonen.

Varpublogit jatkaa toiselle ikävuodelle intoa puhkuen, hyvää yhteishenkeä vaalien ja turkulaisia ilmiöitä silmällä pitäen. Nähdään Varpugaalan merkeissä ensi vuonna ja jäämme odottelemaan seuraavaa tapahtumaa. Varpuvuosikalenterissa seuraavana siintää se vähän asiapitoisempi Varpupäivä.

Kiitos Varpujengi, kiitos yhteistyökumppanit!


Teksti: Sonja / Wellness with Sonja