Varpublogien pikkujoulut

Marraskuun loppupuolella pääsimme jälleen kokoontumaan varpujengimme kanssa yhteen, kun avasimme pikkujoulukauden ihanan ja monille meistä ennestään tuntemattoman luonnonkosmetiikkamyymälän Greenlips Beautyn tiloissa. Illan aikana kuulimme mm. yrityksen taustoista sen perustajan Sharonin näkökulmasta. Naisenergiantäyteisen reippaan kolmituntisen jälkeen suuntasimme huulet punattuina ja hiukset kammattuina kuka kotiin, kuka suoraan keikalle.

Ilta piti sisällään sopivassa suhteessa hömppää, mutta myös inspiroivaa ja voimaannuttavaa energiaa, joka kumpusi ihan vain paikalla olevasta porukasta itsestään. Keskustelu sivusi tärkeitä aiheita, kuten pohdintaa valintojemme ekologisuudesta. Vastapainoksi kokeiltiin ympäristö- ja ihmisystävällisiä meikkejä sekä laitettiin upeita pikakampauksia.

Pikkujoulupöydän tarjoiluihin kuului perinteikkäästi pipareita ja aurajuustoa, mandariineja, suklaata ja pistaasipähkinöitä, sekä erikoisempina tuttavuuksina Smallstoren tarjoamat herkulliset Linguette-keksit sekä heidän bloginsa ohjeella tehty lakumutakakku, jota koristi "Varpunen jouluaamuna". Pikkujouluja varten varatut glögit jäivät kokonaan juomatta - niin ahkerasti Greenlipsin vieraanvarainen porukka meidän skumppalasejamme täytteli!Juhlinta alkoi loppua kohden tuntua jo ihan oikealta jouluaatolta, kun bloggaajamme saivat mukaansa yhteistyökumppaneidemme tarjoamista tuotteista koostetun upean goodiebagin sekä viiden euron secret santa -paketin, jonka tarkoitus oli sisältää jotain hyödyllistä tulevaa vuotta silmällä pitäen. Oli hauska seurata mitä yllätyslahjat pitivät sisällään, sillä salaiset joulupukit olivat todella laittaneet luovuuden peliin. Paketeista paljastui muun muassa liimapyssy, liitutaulu, kaikenlaisia herkkuja sekä huonekasvi. 


Ihan konkreettisten joululahjojen lisäksi pikkujouluista jäi käteen paljon tietoa ja innostusta luonnonkosmetiikkaa kohtaan, äärimmäisen inspiroitunut ja hehkuva olo, sekä ilo ja onni siitä, miten mukavassa porukassa sitä saakaan tehdä sitä omaa juttuaan.


Tämän myötä kiitämme vielä Greenlips beautyn väkeä illasta ja skumppalasien täyttämisestä, sekä kaikkia huippuja yhteistyökumppaneitamme, jotka lähtivät joulumielellä mukaan. Kiitos ja mitä ihaninta joulun aikaa


Pikkujoulujen yhteistyökumppanit:
Bo & co
Martinex
PS-kustannus
LuKLabel
Kaverini
Heirol
Jolie
Xoco.fi
Hiusstudio Merinell
Visit Turku
Smallstore


LUE LISÄÄ BLOGEISTAMME: