Bowler - rento illanviettopaikka Turun keskustassa

Yhteistyössä Bowler


Kun etsit kavereiden kanssa hyvää illanviettopaikkaa, kannattaa tutustua Bowleriin! Viihtyisässä ravintolassa on monipuolista tekemistä ja maittavaa ruokaa. Tämän totesimme myös Varpubloggaajien kesken kun vietimme Bowlerissa elokuun lopulla Varpujen blogipäivää.


Aivan Turun ydinkeskustassa sijaitsevaan Bowleriin on helppo saapua ja yhtä helppo ihastua. Tarkasti mietitty sisustus luo autenttista tunnelmaa amerikkalaisesta keilailukulttuurista ja hauskasta illanvietosta yhdessä. Bowlerin laajat aukiolot palvelevat niin lounasruokailijoita kuin viikonlopun myöhäisillan juhlakansaakin.

Bowlerin parhaita puolia on erityisesti sen monipuolisuus. Ihan aluksi Bowlerista täytyy tietenkin mainita, kuten nimikin jo vihjailee, hohtokeilaus! Rento keilailu hyvässä seurassa on omiaan vaikka illan alkajaisiksi. Radat voi varata etukäteen vaivatta Bowlerin nettisivuilta tai puhelimitse.

Hohtokeilauksen lisäksi ravintolassa voi pelata myös minicurlingia (jota me Varputkin kokeilimme ensimmäistä kertaa), mutta paljon muutakin. Sekä hohtokeilaus että minicurling sopivat hyvin erilaisille ryhmille, sillä ne ovat helposti omaksuttavissa ja leikkimielinen (tai tarpeen tullen vähän vakavampikin) kisailu takaa hauskan illan.

Jos etsit siis tekemistä Turussa vaikka viikonlopuksi, laita hyvä vinkki korvan taa ja tutustu Bowlerin tarjontaan!

Rennon otteen ravintola Turun keskustassa

Keilaratojen lisäksi Bowlerin alakerrasta löytyy reilusti tilaa rentoon istuskeluun hyvässä seurassa ja yläkerran ravintolapuoli taas pitää juhlaväen nälän loitolla. Isommalle porukalle ruoat voi tilata jo ennakkoon.

Yläkerran ravintolan tunnelma on miellyttävä ja sopivan rento. Itse menu taas mukavan runsas ja monipuolinen alkupaloineen ja jälkiruokineen. Varsinaisia pääruokia on tarjolla useampia eri tyyppisiä aina kevyistä salaateista tuhdimpiin burgereihin ja lankkuihin. Ruokalistan paletista voi koostaa itselle sopivan menun. Lapsillekin löytyy kokonaan oma listansa. Maanantaista perjantaihin tarjoillaan myös lounasta.  Lounasaikojen ulkopuolella voi sitten menulta valita esimerkiksi täyttävän burgerin bataattiranskalaisilla.


Kokous- ja saunatilat tarjoiluilla

Bowlerissa on tarjolla myös kokous- ja saunatilat, jotka voi varata kätevästi. Kokoustiloja on useampia ja ne sopivat tarvittaessa jopa kahdenkymmenen hengen kokoiselle porukalle. Saunatilat taas käyvät mainiosti esimerkiksi kavereiden illanviettoon, polttariporukoille, after workeihin tai vaikkapa syntymäpäiväjuhliin. Saunaillan oheen voi myös tilata tarjoilut ravintolasta.Varpublogit suosittelee

Varpupäivä 2017 vietettiin loppuosaltaan Bowlerissa, joka sopi 15 hengen porukallemme erityisen hyvin. Asiapitoisen päiväohjelmamme päätteeksi saavuimme Bowleriin pelaamaan minicurlingia, joka olikin meille kaikille täysin uusi laji. Nopean alkubriiffin ja sääntöjen lukemisen jälkeen pelaaminen alkoi ja iloinen onnistumisten sekä toki myös epäonnistumisten puheensorina ja voitontuuletukset valtasivat koko Varpujengin. 

Tunnin peliturnauksen jälkeen siirryimme syömään yläkertaan, josta meille oli varattu pöytä. Etukäteen ilmoitetut ruokatilaukset valmistuivat vauhdilla täyttäen nälkäisten bloggaajiemme vatsat. Pöydästä löytyi tasapuolisesti niin salaatti- kuin burger-annoksiakin, ja leppoisa jutustelu syömisen lomassa takasi onnistuneen loppuillan.

Bowler sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa kävelykadun varrella, osoitteessa Yliopistonkatu 29, 20100 Turku. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin. Tarkemmat aukioloajat Bowlerin omilta sivuilta.